• De ce Identiq ?

    Pacienţii noştri sunt capitalul nostru cel mai important, însă fiecare dintre aceştia este o fiinţă umană, nu doar o gură de reparat. Din acest motiv ne străduim să dezvoltăm împreună cu dumneavoastră relaţii de lungă durată bazate pe încredere reciprocă şi ştiinţă medicală acumulată de-a lungul anilor.

Îngrijire de calitate

  • Considerăm că orice persoană care doreşte o igienă orală sănătoasă indiferent dacă există sau nu probleme dentare trebuie să apeleze la un medic dentist care ascultă, răspunde şi tratează. Un astfel de medic are acumulată experienţă cu care vă poate diagnostica şi soluţiona eficient cazul în concordanţă cu necesităţile personale, este un medic dentist prietenos care vă poate sfătui cu privire la cele mai bune modalităţi de a menţine şi îmbunătăţi sănătatea dinţilor dumneavoastră şi, implicit, întreaga stare de sănătate fizică şi psihică.

Pacienţi în cunoștință de cauză

  • În opinia noastră, pacienții bine informați sunt cel mai bine pregătiți pentru a lua decizii pertinente în ceea ce privește sănătatea lor.

    Acesta este motivul pentru care o bună parte din timpul tratamentului îl alocăm informațiilor transmise către dumneavoastră, iar site-ul nostru acoperă o gamă variată de subiecte asociate cu diverse diagnostice, tratamente stomatologice, precum și diferite materiale dentare.

Confort și Siguranță

  • Convingerea noastră este că cea mai bună îngrijire din lume nu înseamnă nimic dacă nu este accesibilă.

    La clinica Identiq ne străduim zilnic să creăm un spațiu medical cât se poate de eficient şi convenabil, astfel încât pacienții noştri să înțeleagă opțiunile de tratament disponibile menite să se potrivească cel mai bine atât problemelor lor dentare sau parodontale cât și bugetului personal.