• Dotări

    Clinica stomatologica Identiq are in dotare cea mai moderna aparatura stomatologica.

Fiziodispenser Sky Unit Bredent / Germania

Fiziodispenserul este un aparat conceput pentru manoperele practicate în implantologie și chirurgia osului, pentru frezarea patului implantar și remodelarea osoasă. Controlul electronic al vitezei, turațiilor și puterii motorului asigură precizia și siguranța manoperelor chirurgicale.

Fiziodispenser MIS / USA

Fiziodispenserul este un aparat conceput pentru manoperele practicate în implantologie și chirurgia osului, pentru frezarea patului implantar și remodelarea osoasă.
Controlul electronic al vitezei, turațiilor și puterii motorului asigură precizia și siguranța manoperelor chirurgicale.

Piezotome Satelec / Franța

Piezotomul este un aparat generator de putere ultrasonică cu care se realizează atât intervențiile chirurgicale de la nivelul osului (osteotomie, osteoplastie, sinus lift), cât și unele tratamente convenționale (curățarea smalțului și a dentinei). Datorită semnalului modulat generatorul devine inactiv la nivelul țesutului moale, limitând astfel toate riscurile.

Sistem de lupe Orascoptic / SUA

Lupele sunt instrumente optice care permit magnificarea câmpului vizual cu diferite puteri, astfel încât sunt evidențiate detalii pe care nu le vedem cu ochiul liber. Prin utilizarea acestor instrumente medicii noștri pot realiza lucrări protetice mult mai elaborate din punct de vedere funcțional cât și estetic.

Unit endo TCM Endo III Sybron / California

Unit-ul endo este un micromotor, la care se atașează freze speciale permițând medicilor endodonți să realizeze lărgirea canalului radicular astfel încât curățarea și dezinfecția acestora să fie cât mai bine executate. 

Unit Elements Obturation Sybron / California

Unit-ul pentru obturare radiculară este un aparat care permite realizarea obturațiilor de canal radicular în tehnici diferite la cald, asigurând astfel o sigilare cât mai eficientă a sistemului endodontic. Prin utilizarea lui, gutaperca se încălzește, devine fluidă și poate umple eficient până la apex chiar și canalele curbate, asigurând astfel sigilarea perfectă a acestora.

Apex Locator SybronEndo / California

Apex locatorul este folosit pentru a măsura cât mai corect lungimea de lucru a canalelor radiculare. 

Autoclave sterilizare Euroklav / Germania

   

Aparat sigilare pungi MELAseal 100+ / Germania

   

Articulator Artex - Amann Girrbach / Austria

   

Aparat de radiografie Intra Planmeca

Aparatul de radiologie Intra Planmeca este o unitate radiologică care în locul filmului clasic are în componența sa un senzor intraoral ce maximizează valoarea de diagnostic a tuturor tehnicilor de radiografie intraorală şi produce în mod excepţional imagini de o claritate remarcabilă şi de detaliu maxim. El dispune de parametri optimi pentru fiecare caz clinic în funcţie de tipul de tratament, precum și de radiaţie scăzută - doza de radiaţie este redusă cu până la 25% în comparaţie cu un aparat convenţional.