Parteneri

Parteneri

Prezentare

Clinica Zetta este un centru de excelenta in chirurgia plastica si reparatorie. Un spatiu al echilibrului intre rigoarea stiintifica şi inspiratie, intre tehnologie si arta, intre traditie profesionala si modernitate.

Numele Zetta este inspirat de a saptea litera a alfabetului grecesc (Ζήτα), prefixul care reprezinta 10007 sau 1021 în sistemul metric. Zetta inseamna o echipa medicala exceptionala, cu o vasta experienta, cumulati in mii de ore de operatii sofisticate, autori a numeroase lucrari de specialitate si studii, contributori la congrese profesionale internationale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi solutii medicale.

Tehnologia de ultima generatie a clinicii este selectata special pentru a asigura lezarea minima a tesuturilor si o recuperare mai rapida a pacientilor. Tot pentru cea mai buna experienta posibila, am ales solutiile dedicate anesteziei, spatiilor de recuperare, intregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizeaza calitatea experientei.

Contact

Program: Luni-Vineri 09:00-20:00

La cerere, se pot asigura servicii de urgenţă peste programul normal, inclusiv în weekend.

www.clinicazetta.ro