• Tratamente

    Clinica Identique va sta la dispozitie cu o gama larga de proceduri si tratamente dentare din toata sfera stomatologiei. Tratamentele din clinica noastra se realizeaza la cele mai inalte standarde medicale. Acest lucru este posibil prin combinarea indemanarii, educatiei medicale acumulate in cadrul cursurilor interne si internationale urmate si a tehnologiilor de ultima ora folosite.

Clinica noastră funcționează sub motto-ul “fiecare pacient este o ființă umană și nu o gură de reparat”, de aceea fiecare consultație este adaptată nevoilor individuale ale pacientului, care este implicat în fiecare etapă a tratamentului său.

De foarte multă vreme se știe că este mai ușor și mai puțin costisitor ca bolile să fie prevenite decât să fie tratate, de aceea cuplul medic-pacient a înțeles că trebuie să dedice mai multă atenție profilaxiei. Prin profilaxie se înțelege totalitatea mijloacelor puse în aplicare pentru a evita apariția, expansiunea sau agravarea bolilor, sau altfel spus profilaxia reprezintă totalitatea mijloacelor prin care sunt îndepărtați sau reduși factorii favorizanți pentru scăderea sănătății.

Ramură a stomatologiei ce se ocupă cu tratamentul leziunilor carioase ale dinților, precum și a celor necarioase (fracturi, distrofii, leziuni de uzură dentară).

Ramură foarte nouă a stomatologiei, specializată în tratamentul canalelor radiculare ale dinților. Aceste tratamente presupun mai multe etape, a căror parcurgere duce la salvarea dintelui respectiv și a țesuturilor moi din jurul său.

Ramură a stomatologiei specializată în tratarea lipsei dinților cu ajutorul implantelor. Dezvoltată relativ recent, cunoaște un succes deosebit asigurat de durabilitatea și fiabilitatea tratamentului propus. Este alternativa conservativă a tratamentului protetic clasic.

Ramură distinctă a medicinei dentare care se ocupă cu restaurarea și menținerea funcției orale, a confortului și a fizionomiei prin restaurarea sau înlocuirea dinților naturali și a structurilor adiacente. Foarte veche, aceasta ramură își regăsește originile în antichitate și a evoluat constant.

Chirurgia oro-maxilo-facială este o disciplină a medicinei stomatologice care folosește tehnici și proceduri chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor din zona inferioară a capului, ea este împărțită în: chirurgie dento-alveolară și chirurgie oro-maxilo-facială invazivă.

Ramură a medicinei dentare ce se ocupă cu afecțiunile gingiei și ale țesutului parodontal. A evoluat ca ramură separată datorită incidenței tot mai mari a acestor boli, fiind derivată din chirurgia orală.

Estetica dentară este disciplina stomatologică care înglobează tehnici și proceduri din mai multe ramuri ale stomatologiei cu scopul de a îmbunătății aspectul și funcționalitatea arcadelor dentare.

Radiologia este una dintre specializările medicale care aduce un plus de cunoștințe esențiale și necesare pentru diagnosticarea și tratarea problemelor cavității orale cu ajutorul radiografelor ce folosesc radiații X.

Pedodonția este o parte importantă a stomatologiei care se ocupă cu profilaxia și tratamentul afecțiunilor specifice dentiției temporare și a dentiției permanente la copii și adolescenți (0-16 ani).